szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Daniele Rugani, a Juventus focistája koronavírusos.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Egyelőre nem produkál tüneteket, de koronavírussal fertőzött Daniele Rugani, a Juventus futballistája - közölte oldalán a torinói klub.

A Juventus közölte, hogy a futballistát az ilyenkor megkövetelt eljárás szerint elkülönítik, és lenyomozzák, hogy kikkel került kapcsolatba.

Nem csak a kulbtársait, de az Internazionale futballistáit is elkülönítik, mert a Juve velük játszott múlt vasárnap a bajnokságban.

Rugani Olaszországban az első olyan elsőosztályú focista, akinél kimutatták a vírust. A harmadosztályban korábban már két focistát diagnosztizáltak koronavírussal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ellenzéki együttműködés kulisszatitkai: A "legnagyobb arcú" pártot próbálják megrendszabályozni

Az ellenzéki együttműködés kulisszatitkai: A "legnagyobb arcú" pártot próbálják megrendszabályozni

Az anális koronavírusteszt a legújabb téma Kínában

Az anális koronavírusteszt a legújabb téma Kínában

Hétfőtől komoly dilemma elé kerülnek a magánellátásba is járó betegek

Hétfőtől komoly dilemma elé kerülnek a magánellátásba is járó betegek