szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elkészítette a FIFA a 2022-es világbajnokság időbeosztását. Az első majdnem két hétben naponta négy meccset játszanak, Magyarországon déltől késő estig nézhetünk focit a karácsonyi készülődés közben.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közzétette, milyen lesz a 2022-es katari világbajnokság időrendje.

A vb-k történetében először rendezik meg télen a tornát, mivel Katarban elviselhetetlenül meleg a nyár. A vb-t 2022. november 21-én kezdik el.

A csoportmeccsek első két körében naponta négy meccset tartanak: helyi idő szerint 13, 16, 19 és 22 órakor, azaz Magyarországon 12, 15, 18 és 21 órakor ülhetünk le meccset nézni. Ezek után napi két meccset tartanak, 18 és 22 órakor, ami nálunk 17, valamint 21 órás kezdést jelent.

A döntőt december 18-án, helyi idő szerint 18 órától játsszák a Loszaíl Nemzeti Stadionban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sztojcsev Iván Gazdaság

A világ legnagyobb hatalmú szervezete, de miért a legkorruptabb?

Hiába vádoltak meg több embert, mindeddig nem sikerült bizonyítani, hogy Katar korrupcióval kapta meg a 2022-es vb-t, még Michel Platinit is elengedték kihallgatása után. A FIFA nem engedi, hogy vesztegetésről beszéljenek, és túl nagy a szervezet hatalma ahhoz, hogy lázadni lehessen ellene.

Jordan Peterson koronavírusos

Jordan Peterson koronavírusos

Borzalmas bukás után mesterséges kómában van a kerékpáros holland bajnok

Borzalmas bukás után mesterséges kómában van a kerékpáros holland bajnok

Ismét száz fölött a napi fertőzöttek száma Ausztriában

Ismét száz fölött a napi fertőzöttek száma Ausztriában