szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A diszkoszvető 53 évesen hunyt el.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Koronavírus okozta betegségben meghalt Horváth Attila, a haladás egykori diszkoszvetője – értesült az Ugytudjuk.hu. A lap szerint az 53 éves sportoló hosszú ideje küzdött a fertőzéssel, több hete intenzív osztályon kezelték.

A Magyar Atlétikai Szövetség megerősítette a hírt az oldalán péntek este és bejelentették, hogy Horváth Attilát a szövetség saját halottjának tekinti.

Horváth 1991-ben a tokiói világbanjokságon bronzérmet nyert, ezzel ő volt az első magyar atléta, aki világbajnoki érmet nyert. Egy évvel később a barcelonai olimpián 5. lett, 1994-ben az év magyar atlétájának választották.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!