szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az MSN Music már idén júliusban elindult volna, de technikai problémák miatt végül elhalasztották a startot.

Az MSN Music már idén júliusban elindult volna, de technikai problémák miatt végül elhalasztották a startot. A http://downloads.music.uk.msn.com címen található bétában már most is több mint egymillió zeneszám található. Ez impozáns mennyiség, de azért meg sem közelíti az iTunes (vagy éppen a torrent oldalak) kínálatát. Kezdetnek azonban nem rossz.

Az MSN Music olyan extra szolgáltatásokkal csábítja a netezőket, mint a személyre szabott lejátszólista, illetve a  zenekarok és zenészek folyamatosan frissülő biography lapjai, blog oldalai. Sajnos, mint minden Microsoft szolgáltatáshoz, a zenebolthoz is szükséges egy Microsoft Live azonosító, ami ingyenes ugyan, de a magyarokat nem szereti (ám ha külföldi címet adunk meg a regisztráció során akkor ez a probléma megkerülhető). Legalábbis egészen addig, amíg nem akarunk vásárolni.

A megvásárolható zenék teljesen DRM mentesek lesznek, azaz ha kifizettük, utána már bárhol és bármikor lejátszhatjuk vagy másolhatjuk őket. A vásárlás credit alapon történik majd: tíz kredit kb. 2500 forintba kerül, és egy albumot vásárolhatunk belőle (vagy egy kreditből csak egy dalt).

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az aprócsörgetéstől az érintésig: egyre több ország válhat készpénzmentessé

Az aprócsörgetéstől az érintésig: egyre több ország válhat készpénzmentessé

Videó: szinte letolta a Suzuki az Opelt az útról, annyira akart előzni

Videó: szinte letolta a Suzuki az Opelt az útról, annyira akart előzni

Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség

Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség