szerző:
hvg.hu

Végtelenül egyszerű és hatásos oldalt találtunk azoknak, akik nem csak felírni szeretnék a teendőiket, de 24 órán belül le is akarják tudni őket.

Minél tovább halogatunk valamit, annál rosszabb, hiszen összegyűlnek a teendőink, és azt sem tudjuk, hogyan végzünk el minden feladatot időben. A halogató típusoknak természetesen lehet azt mondani, hogy mindent csináljanak meg olyan hamar, amint tudják, és nem lesz ilyen probléma, de mondani könnyű. Kell valami, ami segít nekik, és a Gone oldal pont erre született.

Ezen az oldalon egy gyors e-mailes regisztráció után fel is írhatja a teendőit, mint bármelyik to-do szolgáltatásnál, de van egy csavar: a felírt feladatok 24 óra múlva eltűnnek. Vagyis olyan feladatokat kell mindig szem előtt tartani, ami a következő 1 napban elvégezhető, és aztán el is kell azokat végezni.

©

Ha valamivel kész van, kipipálhatja, ha pedig valamelyik teendő már tárgytalan, akkor a kuka ikonnal ki is törölheti. A teendőknél jobb szélre kattintva változtatható a lista sorrendje.

Amennyiben pedig nem végzett 24 órán belül a teendőjével, eltűnik, és ha nem akarja elfelejteni, akkor érdemes gyorsan újra felírni – így viszont mindig szem előtt lesz a feladat, ami szintén segíthet, hogy végre meg is csinálja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Ronaldo góljával a Juventusé a Szuperkupa

Ronaldo góljával a Juventusé a Szuperkupa

Tavaszias lesz a csütörtök

Tavaszias lesz a csütörtök

4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog

4817-szer ment le a kormánypropaganda, Hadházy hirdetése aligha fog

Óriási megfejtést adott egy pécsi besúgó a popzene sikeréről

Óriási megfejtést adott egy pécsi besúgó a popzene sikeréről

Itt a Gundel-menza pályázata: az Orbán-kormány alakulása volt a referenciájuk

Itt a Gundel-menza pályázata: az Orbán-kormány alakulása volt a referenciájuk

Egy év alatt 38 százalékkal lettek drágábbak a zöldségek

Egy év alatt 38 százalékkal lettek drágábbak a zöldségek