szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyarországi piacon szokatlanul kedvezményes ajánlattal indította el hétfőn régóta várt saját mobilszolgáltatását a vezetékes piacon évek óta menetelő Digi.

A jelenlegi tervek szerint csak év végéig él, addig viszont vélhetően rengeteg embert von majd be a négyévnyi tervezés után május 27-én elindult DIGIMobil első tarifája. A telekommunikációs vállalat tájékoztatása szerint azok a Digi- vagy Invitel-ügyfelek, akik már rendelkeznek legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással – vagy ezután fizetnek elő egy ilyenre –, azok év végéig javarészt 0 forintos díjak mentén vehetik igénybe a mobilszolgáltatást.

A havidíj 0 forint, melyért cserébe 0 forint a hálózaton belüli hívások percdíja, ahogy egy sms is éppen ugyanennyibe (nem) kerül. Hab a tortán, hogy a 0 forintos csomagban korlátlan mobilnet is van. Fizetni egyedül a más hálózatba irányuló hívásokért kell – minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányába és minden EU-országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányába –, azonban itt is csak 5 forintot percenként.

Üröm az örömben, hogy a lefedettség kérdésében a nagy mobilszolgáltatók által – európai mértékkel mérve is elkényeztetett – előfizetők a Diginél azért még sok térerőmentes hellyel talákozhatnak. A vállalat folyamatos fejlesztést ígér. Hogy hol érhető el kültéri és hol beltéri lefedettség, arról a Digi weboldalán lévő térképen lehet tájékozódni. A cég azt ígéri, lesz mivel frissíteniük a térképet, mert folyamatosan fejleszteni fogják mobilhálózatukat, így több helyen lesz stabil térerő.

A Digi mobilszolgáltatásának lefedettsége az indulás napján
©

A felhasználóktól nem követelik meg a hűségszerződés aláírását, így az előfizetés akár a kedvezményes időszak lejártát követően, akár előtte is bármikor szabadon felmondható.

A hazai mobilpiacon jelenleg egyik szolgáltató sem rendelkezik hasonlóan kedvező ajánlattal. Így beteljesedhet az elemzők jóslata, akik évek óta azt ígérik: a negyedik mobilszolgáltató, főleg a Digi színre lépése alaposan felpezsdítheti a versenyt, lefele tolva a havi- és percdíjakat.

Ha értesülni szeretne a DIGIMobil újabb tarifáiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megint hol vannak a nők? A hazai irodalmi díjak több mint 80 százalékát férfiak kapják

Megint hol vannak a nők? A hazai irodalmi díjak több mint 80 százalékát férfiak kapják

GKI: Eshet a lakások ára a következő egy évben

GKI: Eshet a lakások ára a következő egy évben

Radar360: Fókuszban a Szájer-ügy

Radar360: Fókuszban a Szájer-ügy