szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elindította roamingszolgáltatását a Digi. A negyedik mobilszolgáltató ügyfelei így már külföldről, több országból is hazatelefonálhatnak.

A Digi június 26-tól hatályos általános szerződési feltételei szerint a roaming, azaz a hazai előfizetők külföldi mobilhasználata kapcsán a belföldi díjszabáshoz hasonlóan alakulnak a percdíjak: ha valaki külföldről hív digis számot, az 0 forintos percdíjjal találkozik majd, más hazai szolgáltatók ügyfeleit pedig percenként 5 forintért lehet külföldről hívni. Az sms-ezés darabára digis számra 5, minden más számra 21 forint.

Egy megabájtnyi adatforgalom ára 0,488 forint, ami azt jelenti, hogy 1 GB külföldi mobilnethasználat 500 forintba kerül.

A Digi külföldi szolgáltatása jelenleg csak egyetlen zónában érhető el, ami az uniós országok mellett az azokhoz kapcsolódó területeket tartalmazza. A vállalat szabályzata értelmében ügyfeleik az alábbi országokban tudnak roamingolni: Ausztria, Azori szigetek, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Francia Guyana, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Kanáriszigetek, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Martinique, Mayotte, Monaco, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Reunion, Románia, Szent Márton-sziget, Sint Maarten, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Vatikán.

A DIGIMobil hazai elérhetőségéről ide kattintva olvashat.

Ha értesülni szeretne a Digi újításairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezer lélegeztetőgép sem került ki a kórházakba a beszerzett 17 ezerből

Ezer lélegeztetőgép sem került ki a kórházakba a beszerzett 17 ezerből

Huszonnégyen hunytak el lakástűzben a mostani fűtési szezonban

Huszonnégyen hunytak el lakástűzben a mostani fűtési szezonban

Nagyobb teljesítmény kevesebb energiával: itt a Qualcomm új processzora, a Snapdragon 888

Nagyobb teljesítmény kevesebb energiával: itt a Qualcomm új processzora, a Snapdragon 888