szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fahim Salehet saját lakásában gyilkolták meg – egy láncfűrésszel.

Brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság áldozata lett egy sikeres startup, a Gokada vezérigazgatója, illetve a kapcsolódó mobilalkalmazás fejlesztője, Fahim Saleh – jelentette az AP hírügynökség.

A fiatal férfit manhattani lakásában gyilkolták meg, egy láncfűrésszel végeztek vele. A vezérigazgató testének több darabját, köztük a fejét is zacskóba helyezték.

A bangladesi gyökerekkel rendelkező férfi célzott támadás áldozata lehetett: sajtóhírek szerint a biztonsági kamerák rögzítették, amint Saleh egy táskás férfival együtt beszáll az épület liftjébe, aki ezután – a szóbeszédek szerint – rátámadt.

A Gokada nevű startup Nigériában működik, Saleh 2018-ban került a cég élére. A vállalat közösségi motorbérléssel foglalkozik, amelyhez alkalmazást is fejlesztettek. A cég megerősítette vezetője halálhírét.

Saleh több ügyletben is részt vett, a Gokada mellett a KickBack amerikai szoftverfejlesztő cégnek is ő volt az első embere.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mégis Bottas lesz a Mercedes pilótája 2021-ben

Mégis Bottas lesz a Mercedes pilótája 2021-ben

Marabu FékNyúz: Tudósok

Marabu FékNyúz: Tudósok

Elindította az Instagram a lemásolt TikTokot, itt a Reels

Elindította az Instagram a lemásolt TikTokot, itt a Reels