szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Vodafone a Mozaik Kiadóval közösen vezeti be új szolgáltatását, melynek célja, hogy segítse az általános és középiskolás fiatalok élményszerű oktatási tartalmakhoz való hozzáférésének lehetőségét és digitális készségeinek fejlesztését. Az együttműködés révén akár 300 ezer diákhoz juthat el a minőségi otthoni digitális oktatás – közölte a Vodafone Magyarország.

Az új Digitális Oktatás Csomagok részeként korlátlanul hozzáférhető a Mozaik Kiadó digitális oktatási platformja, a mozaWeb, mely több mint 1200 interaktív háromdimenziós jelenettel, 1200 videóval, 120 tantárgyspecifikus applikációval és játékkal, 780 hanganyaggal, 5300 képpel, illetve számos teszttel és feladatsorral segíti a digitális térben történő oktatást és tanulást. Ezeken felül a csomagok digitális tananyagot is tartalmaznak – előfizetéstől függően egy vagy öt választható kiadványt –, melyek az interaktív tartalmakkal kiegészülve segítséget nyújtanak a tananyag könnyebb feldolgozásához, valamint a megszerzett ismeretek elmélyítéséhez és gyakorlásához.

©

A 750 forintos havidíjjal elérhető Digitális Oktatás Csomag Alap korlátlan hozzáférést biztosít a Mozaik Kiadó felhőalapú, integrált oktatási rendszeréhez, és egy szabadon választott digitális tananayagot is tartalmaz.

A 2490 forintos havidíjért elérhető Digitális Oktatás Csomag Extra szintén korlátlan hozzáférést biztosít a mozaWeb tananyagaihoz, ugyanakkor itt a diákok számára már 5 digitális tananyagot választhatnak az adott évfolyam kiadványai közül. A Vodafone keddi közlése szerint a tananyagok interaktív környezettel segítik az élményszerűbb, gyorsabb és maradandóbb tanulást, olyan szülőknek és gyermekeiknek ajánlott, akik szeretnék érdekesebbé tenni az otthoni tanulást.

©

A szolgáltatás bármely havidíjas Vodafone lakossági mobil szolgáltatás csomaghoz aktiválható a MyVodafone applikációban, online vagy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Új előfizetéssel a szolgáltató webshopjában és üzleteiben is igényelhetik az ügyfelek. A szolgáltatást a szülő is megrendelheti, a tanulónak nem kell rendelkezni Vodafone-előfizetéssel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
“Miért nehezebb a roma gyerekek élete?” – most hat perc alatt megérthetjük

“Miért nehezebb a roma gyerekek élete?” – most hat perc alatt megérthetjük

Csak a Fordokat szerette egy Budapesten elkapott autótolvaj

Csak a Fordokat szerette egy Budapesten elkapott autótolvaj

152 koronavírus-fertőzött hunyt el egy nap alatt

152 koronavírus-fertőzött hunyt el egy nap alatt