szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi webszolgáltatást használva gyorsan, egyszerűen, néhány lépésben készíthet személyre szabott videós karácsonyi üdvözletet, amit azután bárkinek elküldhet.

Ebben az évben minden más, és sajnos a karácsony is. Nem találkozhatunk családtagokkal, barátokkal, mégis – a korszerű technikának köszönhetően – egyfajta személyesség még távolról is megoldható. A Hippo Video webszolgáltatás abban segít, hogy egyszerűen, négy lépésben készítsünk látványos karácsonyi üdvözletet, amelyben akár „személyesen” mondhatjuk el jókívánságainkat.

Az oldalt felkeresve először ki kell választanunk a nekünk tetsző karácsonyi témát, majd a videókészítés következik. Vagy importálunk videót, de sokkal jobb, ha a gépünk kameráját és mikrofonját használva, saját magunkról készítünk egy klipet, hiszen így személyesen mondhatjuk el az üzenetünket.

©

A következőkben meg kell adnunk az e-mail-címünket, majd akár a cégünk logóját is feltölthetjük. Egy szövegmezőbe rövid, 16 karakteres üzenetet írhatunk. Még háttérzenét is választhatunk (két lehetőség közül). Ezután a Get Video Rolling gombra kattintva kezdeményezhetjük az üzenet elkészítését, ami eltart néhány másodpercig.

©

Amikor elkészült a videó, megnézhetjük, és ha tetszett, akkor megadhatjuk címzettünk nevét, és miután ezt többször is megtehetjük, többeknek is „névre szóló” videót küldhetünk. A Copy URL gombra kattintva a szolgáltatás létrehozza az URL-t, és ezt kell bekopiznunk az üdvözlő e-mail szövegtörzsébe. Viszont itt nem egy csupasz webcím jelenik majd meg, hanem maga a lejátszható videó. Amennyiben regisztrálunk (ingyenesen) az oldalra, értesítést kapunk, amikor címzettünk megnézi a videót.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Viszlát, erdőirtás? Laboratóriumban nyomtatnának fatárgyakat

Viszlát, erdőirtás? Laboratóriumban nyomtatnának fatárgyakat

Izraelben is zavargások voltak a járványügyi korlátozások miatt

Izraelben is zavargások voltak a járványügyi korlátozások miatt

Az EU megtörné a Google és a többi óriás fölényét, de azok agresszív ellentámadást indíthatnak

Az EU megtörné a Google és a többi óriás fölényét, de azok agresszív ellentámadást indíthatnak