szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Évente több mint ötmillió ember látogatja meg az USA egyik legismertebb nevezetességét, a Grand Canyont, ám kevesebben járták végig a több száz kilométer hosszú hasadékot, mint ahányan a világűrben megkerülték a Földet. Két amerikai túrázó, Pete McBride és Kevin Fedarko végig járták a gyönyör és a szenvedés országútját, és fényképeket is készítettek. A Grand Canyon nemzeti park száz éves, s ez alkalomból tette közzé a National Geographics magazin a gyönyörű fotókat, és a vele együtt járó interaktív élménybeszámolót.

Az USA budapesti követsége által is megosztott képsorozat és beszámoló itt érhető el. McBride és Fedarko összesen 871 mérföldet gyalogolt, az átlagos látogatók 12 mérfölddel beérik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálos gázolás Rákosrendezőnél

Halálos gázolás Rákosrendezőnél

Nem változtattak Matolcsyék a rekordalacsony alapkamaton

Nem változtattak Matolcsyék a rekordalacsony alapkamaton

Hózáporok válthatják a napsütést kedden

Hózáporok válthatják a napsütést kedden