szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem húzta be a kéziféket a vezetője, majd leszállt egy áramszünet miatt. A villamos pedig nekiindult, miután visszajött az áram.

Küszöbön a gépek lázadása? Az öntudatra ébredő kalinyingrádi kisbusz után most Temesváron egy villamos szabadult el. A hibát a vezető követte el, aki egy áramszünet miatt maga is leszállt az utasokkal a járműről, és nem húzta be a féket, így a villamos az áramszünet végével magától elindult. A villamos először két személygépkocsit lökött félre a sínről egy útkereszteződésben, majd zavartalanul folytatta útját egy kanyarmentes pályaszakaszon két megállón át. A viszonylag szerencsésen végződött balesetben csak annak a villamosnak a vezetője és egyetlen utasa szenvedett könnyebb sérülést, amelynek hátulról nekiment az elszabadult jármű.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Riói olimpikon nyerte a budapesti éjszakai futóversenyt

Riói olimpikon nyerte a budapesti éjszakai futóversenyt

Nemzeti bizottság támogatja a szoptatást

Nemzeti bizottság támogatja a szoptatást

Jó hírek Szerbiából: folyamatosan csökken az új fertőzöttek száma

Jó hírek Szerbiából: folyamatosan csökken az új fertőzöttek száma