szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A tragikus eset után a tinédzser családja szétverte a kórház sürgősségi osztályát.

Agyonlőtt egy rendőr egy 15 éves fiút Nápolyban, mert megpróbálta kirabolni. Az eset után a tinédzser családja szétverte a kórház sürgősségi osztályát – írta a The Guardian.

A maszkot és bukósisakot viselő fiú olasz sajtóértesülések szerint robogóval közelítette meg a civil ruhás rendőr autóját, melyben a férfi barátnője is ott ült. A fiatal egy pisztolynak látszó tárggyal fenyegette meg a rendőrtisztet, mint kiderült, az óráját akarta ellopni. A gyerek apja szerint a rendőr menekülés közben lőtte a fiút, akit megműtöttek, de a kórházban életét vesztette.

A tragikus történet itt még nem ért véget: amikor közölték velük a halálhírt, az áldozat családja és barátai valósággal szétverték az intézmény sürgősségi osztályát. A részleget egy időre le is kellett zárni, a betegeket máshova szállították.

A Corriere videóján jól látszik, mekkora volt a pusztítás.

Nápolyban olyan gyakran éri fenyegetés az egészségügyi dolgozókat, hogy már az is felvetődött, hogy a hadseregnek kellene őriznie a sürgősségi osztályokat. Januárban egy csapat tinédzser a városban eltérített egy mentőautót, és arra kényszerítették a személyzetet, hogy lássák el barátjukat, akinek kificamodott a térde.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hétfőtől kötelező az új, jobban értelmezhető energiacímkék használata

Hétfőtől kötelező az új, jobban értelmezhető energiacímkék használata

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat

Színészek, írók, festők, olimpikonok, zenészek kérik: oltassuk be magunkat

Megkérdeztük az Operatív törzset, elképzelhetőnek tartják-e a plázák bezárását

Megkérdeztük az Operatív törzset, elképzelhetőnek tartják-e a plázák bezárását