szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Roger Stone-nak a jövő héten kellett volna bevonulnia.

Donald Trump kegyelemben részesítette volt tanácsadóját, Roger Stone-t, akinek a jövő héten kellett volna börtönbe vonulnia, írja a Guardian.

Stone hazudott az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának, akadályozta az igazságszolgáltatást és befolyásolta a tanúkat a 2016-os Trump-kampány orosz befolyását vizsgáló Mueller-vizsgálatban. A 67 éves egykori tanácsadó haladékot kért a börtönbüntetés elkezdésére, de ezt a bíróság elutasította.

Donald Trump azonban megkegyelmezett neki, a Fehér Ház közleménye szerint azért, mert az ügyészek le akartak valakit csukatni, és senki mást nem tudtak felelősségre vonni az ügyben.

Az amerikai elnök és a Stone egyébként baráti viszonyt ápolnak egymással. Trump volt tanácsadójának Facebook-fiókját nemrég törölte a közösségi oldal, amely az elnök bejegyzéseit is rendszeresen szabályozza.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Komoly tüntetések Minszkben és Bejrútban

Radar360: Komoly tüntetések Minszkben és Bejrútban

Dögös előzetes érkezett a Wonder Woman 1984-hez

Dögös előzetes érkezett a Wonder Woman 1984-hez

Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől

Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől