Tetszett a cikk?

Egyelőre úgy tűnik senki nem halt meg és egy elfajult veszekedésről van szó, nem pedig terrortámadásról.

Egy Milwaukee külvárosában, Wauwatosában lévő bevásárlóközpontban péntek délután kezdett el lövöldözni egy ismeretlen elkövető; szemtanúk szerint egy húszas-harmincas éveiben járó fehér férfi - írja a CNN. Az egyik szemtanú tíz lövést hallott. A plázában az eladók elkezdték az üzletek hátsó traktusaiba terelni a vásárlókat, hogy biztonságban legyenek. Mire a rendőrök jelentős erőkkel kiértek, a támadónak már nyoma veszett.

Barry Weber rendőrfőnök szerint hét felnőttet és egy tinédzsert szállítottak kórházba ismeretlen fokú sérülésekkel. Halálos áldozatról egyelőre nincs információ. A támadót még keresik.

Ugyanebben a bevásárlóközpontban volt lövöldözés idén februárban. Akkor egy fiatal fekete férfi halt meg. Azóta időnként tüntettek is emiatt a helyszínen. Egyelőre nem tudni van-e összefüggés a két eset között. A rendőrség legfrissebb közlése szerint egy elfajult veszekedés folytatása volt a lövöldözés.

A rendőrség lezárt a bevásárlóközpontot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A bajorok megoldották: itt az autós karácsonyi vásár

A bajorok megoldották: itt az autós karácsonyi vásár

Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után

Véres bosszúval fenyegetőznek Iránban az atomtudós elleni merénylet után

Amint lehetett, kitódultak az utcákra az olaszok

Amint lehetett, kitódultak az utcákra az olaszok