szerző:
hvg.hu

Egy ukrán sofőr és szintén ukrán utasa vitte a zárjegy nélküli cigiszállítmányt, pénteken elkapták őket a rendőrök.

Cigicsempészek Mercedesét fülelték le a kölcsei határrendőrök pénteken délután 3-kor Fülesd és Mánd között - írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az autót a pénzügyőrökkel közösen átvizsgálták a tiszabecsi határátkelőnél, és 451 doboz feltehetően csempészett cigarettát találtak az autó első kerékjárati doblemezeiben, illetve az első ülések háttámlájában elrejtve.

A járőrök az 55 éves ukrán sofőrt és utasát, egy 31 éves ukrán nőt a közel félmillió forint értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!