szerző:
hvg.hu

Az első körben 78 adást megélt Heti Meteor podcast 14 hónap szünet után csütörtökön indul újra.

A podcast készítői most úgy döntöttek, hogy eljött az ideje a folytatásnak. Az új szám változatlan márkázással pontosan onnan indul, ahol az utolsó adás abbamaradt, hamarosan becsapódik a 79. Meteor – olvasható a Plastik médián. A folytatás azonos terjedelemben és a korábban megszokott technológiával történik – a terjesztés weblapon, iTunes feliratkozással, akár RSS-ben is lehetséges.

A Heti Meteor egy alapvetően tech, azon belül kiemelten Apple-közeli témákkal és egyéb nörd dolgokkal foglalkozó, heti megjelenésű podcast. Az első Meteort 2011. június 20-án adták ki. A műsort a több hasonló projektben is szereplő Fejes "FB2" Balázs és a Plastik médiát 2001 óta író Schaffer “angelday” József készítik.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!