szerző:
hvg.hu

Az első körben 78 adást megélt Heti Meteor podcast 14 hónap szünet után csütörtökön indul újra.

A podcast készítői most úgy döntöttek, hogy eljött az ideje a folytatásnak. Az új szám változatlan márkázással pontosan onnan indul, ahol az utolsó adás abbamaradt, hamarosan becsapódik a 79. Meteor – olvasható a Plastik médián. A folytatás azonos terjedelemben és a korábban megszokott technológiával történik – a terjesztés weblapon, iTunes feliratkozással, akár RSS-ben is lehetséges.

A Heti Meteor egy alapvetően tech, azon belül kiemelten Apple-közeli témákkal és egyéb nörd dolgokkal foglalkozó, heti megjelenésű podcast. Az első Meteort 2011. június 20-án adták ki. A műsort a több hasonló projektben is szereplő Fejes "FB2" Balázs és a Plastik médiát 2001 óta író Schaffer “angelday” József készítik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!