szerző:
hvg.hu

Ingyenesen biztosítja minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára a korlátlan internetezést a Telenor a hét három napján. Még mobilnet-előfizetőnek sem kell lenni hozzá.

A szolgáltató közleménye szerint a szenteste napján és karácsonykor (azaz december 24-én, 25-én és 26-án) bonyolított mobilinternetezés nem változtatja az eredeti adatkeretet sem a feltöltőkártyás, sem a havidíjas, sem pedig az üzleti ügyfelek esetében.

Ezen a három napon azok a telenorosok is ingyen tudnak netezni, akik egyébként még nem használnak mobilinternetet, és arra semmilyen előfizetésük nincsen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!