szerző:
hvg.hu

A Magyar Vízilabda-szövetség kiadta hivatalos mobilalkalmazását, amellyel a rangadókat élőben lehet majd nézni, illetve a hazai bajnokságokról és válogatottakról minden fontos hírrel első kézből szolgál.

A vízilabda magyarországi rajongói eddig sem panaszkodhattak, hiszen a remek eredményekről és bajnokságokról a Magyar Vízilabda Szövetség honlapja kiválóan működő online jegyzőkönyvekkel és első kézből kapott hírekkel, eredményekkel és tudósításokkal számol be. Ez a szolgáltatás lépett egy szinttel feljebb, ugyanis a szövetség kiadta saját alkalmazását.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyen letölthető MVLSZ-alkalmazáson minden eredmény, hír, mérkőzés és program megtalálható, de egy teljesen új funkció miatt számít az app örömhírnek.

©

A szurkolók ugyanis a héten kezdődő bajnoki rájátszástól kezdve már az összes olyan mérkőzést élőben nézhetik mobillal vagy tablettel, amelyet az M4 Sport csatorna sugároz. Sőt, a szövetség saját gyártású közvetítésekkel is szolgál, amelyeket az alkalmazás mellett ezen a linken is lehet majd követni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!