szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

300-szor lesz gyorsabb otthon a wifi: megjöttek az újgenerációs routerek

Új szabvánnyal gazdagodik a vezeték nélküli internetelérést biztosító routerek világa. A kód neve: ax.

Óriási tudományos felfedezés: megvan a 4. dimenzió, és nem az idő az

Nagy port kavart a tudományos világban az európai és amerikai tudósok nagyjából egy időben tett közlése: úgy vélekednek, hogy most először ténylegesen sikerült megfigyelniük az általunk megtapasztalt világon túli negyedik, térbeli dimenziót. Hatalmas áttörésről van szó.

Ha 2016-nál régebben vette a számítógépét, akkor van egy rossz hírünk

Nincs több találgatás, a Microsoft nyilvánosságra hozta, milyen mértékű lassulást okoz a windowsos számítógépeknél az a szoftverfrissítés, amit minden PC-re kiküldenek.

Beköltözik a Nagy Testvér? Mikrofont szereltetnek minden EU-s autó utasterébe, de még jól is járhatunk vele

Nagy lépés afelé, hogy kevesebben haljanak meg az utakon – vagy inkább a Nagy Testvér beköltözése az autók utasterébe? Szemlélet kérdése, ki hogyan tekint az európai uniós jogszabály alapján áprilistól bevezetendő eCall-rendszer elé.

Beütött a baj? Rögtön a fellövés után nyoma veszett a titkos küldetést teljesítő Zuma műholdnak?

Hivatalos információból normális esetben is kevés áll rendelkezésre az amerikai a védelmi minisztérium által felküldött, titkos küldetést végrehajtó műholdról. De most, hogy a források komoly gondokat emlegetnek, még szűkszavúbb a hivatalos kommunikáció.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!