A pöttyös az igazi!

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Matolcsy György; idiotizmus; magyar-japán rokonság;

Matolcsy és az ő kis piros pontjai, avagy valaminek tényleg a fenekére nézett.

Az Index remek cikkben számolt be Matolcsy György hódmezővásárhelyi fórumáról. Az eseményen készült felvétel vetekszik kollégáink Kerényi-interjújával, főleg az a rész, amikor a miniszter egy kérdésre így válaszol: „az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek. Ezt nekem japán tudósok mondták”

A Matolcsy mellett ülő Lázár János még jóízűen ki se röhöghette magát, már is beindultak a népművészet ifjú mesterei, hogy a legkülönfélébb alkotásokkal örökítsék meg a nemzetgazdasági miniszter szavait.

A Magyar Narancs még pályázatot is hirdetett, melyben az általa készített képhez kért aláírást az olvasóitól.

Fotó:

Laptársunkkal ellentétben mi inkább saját megfejtéssel próbálkoztunk, és az alábbi képet osztottuk meg rovatunk fészbuk oldalán:

Fotó:

Egyesek azt találgatták, hogy milyen ellenőrzője lehetett Matolcsynak alsó tagozatban, mások a bárányhimlő-tematikában forogtak, és volt, aki rábukkant arra a japán tudósra, aki bemesélte ezt a piros pontos teóriát.

Fotó:

És, ha már a fölfedezéseknél tartunk: megoszlanak a vélemények arról, hogy az alábbi fotó japánokat ábrázol, esetleg miniszteri rokonokat, netán azt örökíti meg, amint Matolcsy új magyar törzset fedez föl valahol Afrikában.

Fotó:

Egyik szerzőnk a gombhoz kereste a kabátot, illetve a ponthoz a feneket, amikor azt tudakolta, hogy ez vajon milyen rokonságot bizonyít:

Fotó:

Persze ez az egész csak kiforgatása Matolcsy György szavainak, aki fenekes-pontos elméletéhez magyarázatot is fűzött: “Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokszor mások többet tudnak rólunk, mint mi magunk". Ha tudná, mennyire igaz...

Érdekesnek találta cikkünket? Kérjük értékelje!
Köszönjük értékelését!
Friss állások Jobline.hu
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X