A pöttyös az igazi!

2012. november 16., péntek, 16:41
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Matolcsy és az ő kis piros pontjai, avagy valaminek tényleg a fenekére nézett.

Az Index remek cikkben számolt be Matolcsy György hódmezővásárhelyi fórumáról. Az eseményen készült felvétel vetekszik kollégáink Kerényi-interjújával, főleg az a rész, amikor a miniszter egy kérdésre így válaszol: „az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek. Ezt nekem japán tudósok mondták”

A Matolcsy mellett ülő Lázár János még jóízűen ki se röhöghette magát, már is beindultak a népművészet ifjú mesterei, hogy a legkülönfélébb alkotásokkal örökítsék meg a nemzetgazdasági miniszter szavait.

A Magyar Narancs még pályázatot is hirdetett, melyben az általa készített képhez kért aláírást az olvasóitól.

Fotó:

Laptársunkkal ellentétben mi inkább saját megfejtéssel próbálkoztunk, és az alábbi képet osztottuk meg rovatunk fészbuk oldalán:

Egyesek azt találgatták, hogy milyen ellenőrzője lehetett Matolcsynak alsó tagozatban, mások a bárányhimlő-tematikában forogtak, és volt, aki rábukkant arra a japán tudósra, aki bemesélte ezt a piros pontos teóriát.

És, ha már a fölfedezéseknél tartunk: megoszlanak a vélemények arról, hogy az alábbi fotó japánokat ábrázol, esetleg miniszteri rokonokat, netán azt örökíti meg, amint Matolcsy új magyar törzset fedez föl valahol Afrikában.

Egyik szerzőnk a gombhoz kereste a kabátot, illetve a ponthoz a feneket, amikor azt tudakolta, hogy ez vajon milyen rokonságot bizonyít:

Persze ez az egész csak kiforgatása Matolcsy György szavainak, aki fenekes-pontos elméletéhez magyarázatot is fűzött: “Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokszor mások többet tudnak rólunk, mint mi magunk". Ha tudná, mennyire igaz...

21 HOZZÁSZÓLÁS, MELYEK KÖZÜL A LEGFRISSEBBEK:
2012. november 20., 06:18 Jozef Pasternak

Magyarországon dühöng a fasizmus, ez a cikk is bizonyitja, Mesterházy beismerte a l'Unitának, Bauer Tamás a FAZ-nak. Shalom.

2012. november 19., 16:40 Makk Marci

Örök hála Gyurinak!
Végre valaki egyértelműen tisztázta ki számít fajmagyarnak!
Eddig bárhol kérdeztem sehol senki nem adott egyértelmű választ.
Sajnos édesanyám nem emlékszik volt-e piros pöttyöm, így örökre titok marad az eredetem!

2012. november 17., 18:12 Pejkó István

ezt a videót kellene minden választónak elküldeni-nem a kérdőíveket talán akkor hívő és nem őket választók is rájönnének,hogy kik vezeti/?/ ezt az országot.Eddig is tudni lehetett a képességeiről ,de ez már vállalhatatlan.Sajnálom magunkat,talán nem ezt érdemeljük!!!

2012. november 17., 18:12 Sándor Vilmos

Nem tudtam, hogy az elmebaj fertőző. Most, hogy már tudom, javaslom a matolcccsy "úr"-nak, kérjen időpontot minél előbb Grazban, a vezíre ápolóitól!

2012. november 17., 15:05 Dr. Szabó József

Ugyan Matolcsy holnap is tolcsi lesz, de mindennek az eredője a Vitéz Kőbányai alcsuti és felcsuti Ormány Piktor.
A B Z U G !!!

További 16 hozzászólás megtekintése »
Véleménye van? Ossza meg velünk!


A pöttyös az igazi!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
NYÜZSI
további posztok »
HIRDETÉS
PGRpdiBzdHlsZT0id2lkdGg6IDMzNHB4OyBkaXNwbGF5OiBibG9jazsiIGNsYXNzPSJiYW5uZXJ3cmFwIGJhbm5lcjIiPjxhIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9hZC5hZHZlcnRpY3VtLm5ldC9DLzc2MzY0LzI1Nzg4ODMvMjU3ODg5NTAwPyIgdGl0bGU9IkhpcmRldMOpcyIgdGFyZ2V0PSJfYmxhbmsiIHJlbD0ibm9mb2xsb3ciIGNsYXNzPSJnb0FkdmVydGljdW0iPjxpbWcgc3JjPSJodHRwOi8vaW1hZ2VzLmh2Zy5odS9zdGF0aWMvc2tpbnMvZGVmYXVsdC9pbWcvc3BvbnNvci9HVFMvZ3RzLWJhbm5lci5naWYiIGFsdD0iIiAvPjwvYT48YSBjbGFzcz0iY2FwdGlvbiIgdGl0bGU9IkhpcmRldMOpcyIgaHJlZj0iL3JhdGVjYXJkIj48L2E+CjwvZGl2Pg==
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X