szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha most személyesen nem is, virtuálisan bártan fel lehet keresni a legnevesebb gyűjteményeket. Ráadásul teljesen ingyen.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Ahogy a koronavírust nemrégiben világjárvánnya minősítették, a legtöbb intézményhez hasonlóan az autómúzeumok is egymás után zárták be a kapuikat. A virtuális kapuik azonban tárva nyitva vannak, talán még jobban, mint eddig.

Egyes gyártók saját 360 fokos túravezetést biztosítanak az otthonaikban rekedt benzingőz-rajongóknak, mások múzeumait pedig a Google Street Viewnak köszönhetően lehet megtekinteni. Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget, melyek révén egy picit ki lehet szakadni a koronavírus-hírek nyomasztó világából. Íme:

Audi múzeum

Ferrari múzeum

Lamborghini múzeum

Mazda múzeum

Mercedes múzeum

Petersen múzeum

Porsche múzeum

Skoda múzeum

Toyota múzeum

Volvo múzeum.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!