szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Minden évben az angliai Goodwoodban, egy lord kastélyának parkjában tartják az egyik legstílusosabb autós összejövetelt. Sajnos, idén ez is elmarad.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A Festival of Speed (FoS) jó pár évtizede indult, amelyet Lord March dél-angliai kastélyának környezetében tartank. Az esemény az utóbbi években már igazán nagy nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát, amely némileg át is alakította a rendezvény hangulatát.

A gyártók egyre nagyobb presztízsűnek tekintették a rendezvényt, és igazán különleges autók világpremierjére került itt sor. Ha mindez nem lenne elég, a jelenlévő közönség is mindig topkategóriás, mert jellemzően itt szokott lenni Kimi Räikkönen, Valentino Rossi, Damon Hill, Sir Jackie Stewart, Jenson Button, Lewis Hamilton.

Az idei fesztivál helyett, amelynek elhalasztásáról döntöttek a szervezők, most be kell érjük egy nyolcperces összefoglalóval az elmúlt évtized legjobb pillanatairól, amit a rendezvény szervezői raktak össze:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!