szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Csanádpalotán és Lónyánál sem érdemes most próbálkozni.

Mindkét irányban várakozniuk kell a személygépkocsival utazóknak a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen - közölte a rendőrség szombat délben a honlapján.

A Romániába tartóknak háromórás, a Magyarországra utazóknak kétórás a sor. A kilépőoldalon a teherforgalomban kétórás a várakozás. Kerülni a nagylaki közúti átkelőhely felé lehet, ahol nincs jelentősebb várakozás.

Ukrajnába se mindenhol egyszerű bejutni, hiszen egyelőre szünetel a határforgalom Lónyánál az ukrán oldalon fennálló informatikai probléma miatt szombat délelőtt óta - ezt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közölte. A közleményben azt írták, hogy a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán. A rendőrség a várakozás elkerülésért a 0-24 óráig üzemelő záhonyi és beregsurányi, valamint a 7-19 óráig nyitva tartó barabási határátkelőhelyet ajánlja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megtette első "lépéseit" a hatalmas japán robot

Megtette első "lépéseit" a hatalmas japán robot

Kádár-kori vadásztörténetek

Kádár-kori vadásztörténetek

Négy fontos változás kell ahhoz, hogy újra repülhessenek a Boeing 737 MAX-ok

Négy fontos változás kell ahhoz, hogy újra repülhessenek a Boeing 737 MAX-ok