szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az 58 éves színész, Etan Hunt újabb küldetéséhez gyakorol, most, hogy végre megkapta az engedély a stáb a film forgatásához.

Korábban a koronavírus-járvány miatt állították le sok más, éppen folyamatban lévő forgatáshoz hasonlóan a Mission: Impossible sorozat hetedik filmjének munkálatait is, amely egyébként Velencében kezdődött ez év februárjában.

A produkciót először gyorsan átvitték Angliába, amíg ott nem voltak életben korlátozások, de később teljesen le kellett állni minden munkával. Most úgy tűnik, megint szabad a terep, lehet folytatni a produkciót.

A napokban egy drónnal le is videózák a színészt, amint egy Oxfordshire-ben csak neki épített motokrossz-pályán gyakorol, elég tisztességes tempóban és nagyokat ugratva.

A stábnak egyébként nem kell a 14 napos karanténszabályt sem betartania, ha meg tudják oldani, hogy elszigetelten és ellenőrzött körülmények között tudnak maradni.

A Mission Impossible sorozatból két rész még biztosan készül, az egyik a jelenlegi, míg a 8. rész megjelenését eredetileg 2022 nyarára tervezik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint ráncfelvarrás: nagy frissítést kapott a 27”-es iMac

Több mint ráncfelvarrás: nagy frissítést kapott a 27”-es iMac

Agyba-főbe verte a barátnőjét az erdélyi magyar egyetem egyik oktatója

Agyba-főbe verte a barátnőjét az erdélyi magyar egyetem egyik oktatója

Történelmi csúcson az arany ára

Történelmi csúcson az arany ára