szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfinak nem volt jogosítványa, a mopednek nem volt biztosítása, a sofőr ittas volt.

Egy sisak nélküli, imbolygó mopedesre lettek figyelmesek a civil autóból járőröző rendőrök, az esetről videó is készült. A kismotoros után indultak szirénázva, ahogy a videón is látni, ám a mopedesnek esze ágában sem volt megállni – írja az ORFK balesetmegelőzési témákkal foglalkozó Facebook-oldala.

A sofőr alig tudott egyenesen haladni, de menekülés közben hirtelen élesen befordult balra egy földútra. Szemből éppen akkor érkezett egy autós, aki még időben lassított, így nem történt baleset. Ezt követően már nem jutott túl messzire.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Nem könnyű kiszúrni a kamerás civil rendőrautókat

Sokszor látni a rendőrség civilnek tűnő autóiból készített videókon, hogy a szabályszegésen kapott autósok nem állnak meg azonnal a rendőri jelzésre. Pedig attól, hogy nem a jellegzetes járőrautós festés van rajtuk, ezek is a hatóság eszközei.

Párbeszéd: Teljesen kamu adatokkal is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

Párbeszéd: Teljesen kamu adatokkal is kitölthető a Nemzeti Konzultáció

Így ne keverjük össze az allergiát a koronavírussal

Így ne keverjük össze az allergiát a koronavírussal

Háromszorosára emelik a bérleti díjakat az ócsai devizahiteles lakóparkban

Háromszorosára emelik a bérleti díjakat az ócsai devizahiteles lakóparkban