szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Rendőrségi ügy lett a jelenetből, miután az egyik autó karambolozott a körfogalom kijáratánál.

A rendőrség oldala számolt be arról az esetről, ami Győrben történt péntek délután, amikor a balesetet is okozó BMW vezetője a körforgalomban gyors tempóban körözött egy másik gépkocsival együtt. Az autó sofőrje ezt követően nekiütközött egy, a körforgalom kijáratánál álló autónak. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a vétlen autót egy harmadik, szintén álló gépkocsinak is nekilökte.

A felelőtlen sofőrt elfogták, és a rendőrkapitányságon előállították, ahol közúti veszélyeztetés bűncselekményért folyhat ellene vizsgálat.

Nem sokkal az eset után Győr polgármestere kirakott egy videót, amelyen a karambol előzménye és a baleset is látszik. A polgármester azt írta, szerencse, hogy nem történt halálos baleset, és megköszönte a hatékony intézkedést.

(A videóban káromkodás is hallatszik.)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt

Éhségsztrájkba kezdett a Jobbik képviselője, aztán megjelent Bede Zsolt

A Wellhello tagjai még gondolkodnak, hogy részt vegyenek-e kormányzati raktárkoncerten

A Wellhello tagjai még gondolkodnak, hogy részt vegyenek-e kormányzati raktárkoncerten

VOSZ: A kata szigorítása erősíti a válságot

VOSZ: A kata szigorítása erősíti a válságot