Tetszett a cikk?

Egyetlen hollywoodi híresség van csak, aki szinte minden világsztárral szerepelt már együtt. Nem is mondhatja magát hamisítatlan celebnek, aki még soha nem kóstolta a világ egyik leghíresebb vodkáját. A Grey Goose Jennifer Anistontól kezdve Lindsay Lohanen át egészen Jenson Button Forma 1-es pilótáig szinte minden híresség életében felbukkan időnként.


A Grey Goose-szal együtt töltött pillanatok azok, amelyekben bármelyik filmszínész mellékszereplővé változik át, és ez a különleges ital veszi át a főszerepet, hiszen a világ legfinomabb vodkájának tekintélye van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Luxury Institut felmérése, amelyben a világ leggazdagabb emberei közül 1200-an vettek részt, és egyöntetűen a Grey Goose mellett tették le a voksukat: a világ legfinomabb vodkájának választották. A különleges italt csakis egy minden apró részletében kidolgozott karcsú palack zárhatja magába, amelyet egy liba sziluettje díszít. A palack és az ital aromája együtt valódi sztárrá teszik a Grey Goose-t a prémiumvodkák között.A Grey Goose vodka nemcsak a felső tízezer, de a szakma elismerését is kivívta. Már a gyártás első évében, 1998-ban elnyerte a Chicago-i Ital Tesztelő Intézet (Chicago Beverage Testing Institue) „best tasting vodka” címét. Ugyanebben az évben odaítélték neki a szeszesitalok Oscarját, a Szeszes Italok Világbajnokságának Platina díját San Franciscóban. A fényes sikersorozatot a Márkák Bajnokságán (Brand Champions) besöpört díj koronázta, 2004-ben.

Az italt már származási helye is a legkülönlegesebbek közé emeli, hiszen a világ egyik leggazdagabb gasztronómiai tradíciókkal büszkélkedő vidékén, a francia Cognac régióban készítik. Az ital a Franciaország kenyérkosarának is nevezett területen termesztett búzából és a Massif Central hegyeinek kristálytiszta forrásvizéből készül a Grey Goose pincemesterének felügyelete mellett. A forrásvizet a Champagne mészkövei szűrik át. Az öt lépésből álló lepárlási folyamat végén a forrásvízből és a búza aromájából megszületik az a lágy, selymes mandulás íz, amely a Grey Goose-t a legfinomabb prémium vodkává emelte. Ez a különleges, sármos francia egy csapásra meghódította a világot...

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Budapesten bujkált két kanadai gyilkos

Budapesten bujkált két kanadai gyilkos

Kémfotókon az izgalmasnak ígérkező BMW M140i

Kémfotókon az izgalmasnak ígérkező BMW M140i

Ashbrook: Megafeladat vár Bidenre, mindenütt visszaesőben van a jogállam

Ashbrook: Megafeladat vár Bidenre, mindenütt visszaesőben van a jogállam