szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ujréti László a Szeretlek Magyarországnak mesélt az olasz színész magyarországi látogatásáról, és arról, hogy érezte magát nálunk Hill.

A múlt héten látogatott Magyarországra a világ egyik legismertebb színésze, Terence Hill, aki szinte egy egész napon keresztül járta Budapestet, és fáradhatatlanul osztotta az autogramokat és pózolt a fényképekhez. A színész azért érkezett, hogy új filmjét népszerűsítse, amit a Corvin Moziban mutattak be először. Terence Hill végigülte a vetítést, utána pedig a Corvin közben találkozott rajongóival.

A színész magyar szinkronhangjával, Ujréti Lászlóval együtt jelent meg a mozi előtt. Ujréti most interjút adott a Szeretlek Magyarországnak, és többek között arról is beszélt, hogy érezte magát nálunk az olasz színészlegenda. Ujréti szerint a program nagyon zsúfolt volt, így a nap végére Hill elfáradt, ezért nem osztott végül autogramot a Syma csarnokban.

Mégis csak egy 79 éves ember! Reggel negyed 8-kor már interjút adott a szállodában, és utána egész nap vitték mindenfelé

– mondta a szinkronszínész. Ujréti felidézte, hogy Hill a moziban köszönetet mondott neki, amiért hangját adta alakításaihoz.

Nyilván csak udvariasságból, de azt mondta, köszöni, hogy neki kölcsönöztem a hangomat, mert sokkal jobb színészt csináltam belőle, mint amilyen. Persze mondtam neki, hogy túloz

– mesélte. Ujréti a Különben dühbe jövünktől kezdve szinkronizálta Terence Hillt, amit bár 1974-ben forgattak, csak a nyolcvanas évek elején mutattak be Magyarországon.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina

A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina

Változhat az oltási terv, márciusban beolthatják a bírósági és ügyészségi dolgozókat

Változhat az oltási terv, márciusban beolthatják a bírósági és ügyészségi dolgozókat

Nemcsak űrhajósokat toboroz, maga is visszatér az űrbe jövő tavasszal az első olasz űrhajósnő

Nemcsak űrhajósokat toboroz, maga is visszatér az űrbe jövő tavasszal az első olasz űrhajósnő