szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tavaly decemberben született állatot eddig csak a gondozók láthatták.

Jól fejlődik a kis jegesmedve, amely tavaly december 1-jén jött világra a berlini állatkertben. A csöppség, amelyet először február közepén tudtak megvizsgálni a szakemberek, nőstény.

Az állatot eddig csak a gondozók láthatták, péntek délután azonban a nagyközönségnek és a sajtónak is bemutatták. Az eseményről készült felvételek tanúsága szerint vidáman játszott a mamájával, a kilencéves Tonjával, és még egy frissítő fürdőt is vett a kifutóhoz tartozó medencében.

A bocsot, amelynek egyelőre nem adtak nevet, mostantól naponta láthatják az állatkertbe látogatók.

(AP)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Világ

Jegesmedveriadó Észak-Oroszországban

Rendkívüli állapotot vezettek be az Oroszország északi részén lévő Novaja Zemlja szigetvilágban, mert a tömegesen érkező jegesmedvék a települések lakóit fenyegetik.

És akkor egy magyar milliárdosnak lett egy nagyon rossz napja

És akkor egy magyar milliárdosnak lett egy nagyon rossz napja

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában

Egy EU-tag katonai lépéseket helyezett kilátásba Törökországgal szemben

Egy EU-tag katonai lépéseket helyezett kilátásba Törökországgal szemben