szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mit tehet egy modell, ha elvállal egy munkát, de elő sem kerül a fényképezőgép?

Abszolút érezhető és nyilvánvaló, ha egy fotós, egy megbízó, egy szakember, akihez te megérkezel az adott munkára, többet szeretne, mást szeretne. Úgy vezeti a beszélgetést, olyan szavakat kezd el használni, amelyek nem kétértelműek

– mondja Dósa Kinga, aki huszonegy éves korában kezdte el modell pályafutását.

A csillogás mellett azonban a zaklatásokat is megélte, a fotózásokon és a kifutók mögött számos visszaéléssel találkozott. Rengeteg alkalommal találkozott azzal a mondattal, hogy „ha majd szintet lépünk, egyre jobb munkákat kapsz majd”.

Tapasztalatairól a Spektrum saját gyártású sorozatában, a Tabukról tabuk nélkül című műsorban beszélt. A második évad olyan kérdéseket boncolgat, mint a bűn és a vezeklés, a fogyatékosság, a mentális betegségek, a meddőség, a zaklatás és az öngyilkosság. A sorozathoz kapcsolódó korábbi cikkeinket ide kattintva olvashatja el.

A zaklatásról szóló epizód november 22-én este 10 órakor kezdődik.

Abszolút érezhető és nyilvánvalóvá válik, ha egy fotós, egy megbízó, egy szakember, akihez te megérkezel az adott munkára, többet szeretne, mást szeretne, úgy vezeti a beszélgetést, olyan szavakat kezd el használni, amelyek nem kétértelműek.
Kismillió esetben, castingon hangzott el, hogy ha marad, és szintet lép, akkor komoly útegyengetés követzkezik

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!