szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ismét fényárban úszik a Fehér Ház, miután a first lady bemutatta az idei karácsonyi dekorációt. Angyalibbra fogta a megjelenést, de ezúttal a képeken többet látjuk a hátát, mint az arcát.

Tavaly nagy sajtóvisszhangja volt a Fehér Ház karácsonyi dekorációjának, miután többek között dísztelen, vörös fenyőket állítottak falhoz az épület East Colonnade nevű folyosóján. Sokaknak a látványról A szolgálólány meséje című sorozat jutott az eszébe.

Idén tehát fontos volt, hogy az ünnepi elnöki székhely még véleltlenül se hasonlítson az agresszív benyomást keltő, 2018-as dekorra, így ezúttal a egész Fehér Házban alig találunk vörös színt: egyedül a Keleti Szoba kandallóját keretezik vörös rózsák, egyébként minden zöldben és fehér fényárban úszik. Még maga Melania Trump – a karácsonyi díszítésért hivatalból is a first lady felel, nem az elnök – is lecserélte fehérre a tavalyi fekete ruháját.

A New York Times megjegyzi, hogy a Fehér Ház előző évi, karácsonyi enteriőrjét bemutató videójával szemben, a mostani felvételeken ritkán látszik Melania Trump arca – leginkább profilból, a haja által eltakarva, vagy hátulról látható.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarokat célzó adathalász-akció zajlik, óvatosan a hitelt ígérő e-mailekkel

Magyarokat célzó adathalász-akció zajlik, óvatosan a hitelt ígérő e-mailekkel

Meghalt egy ember egy belgrádi robbanásban

Meghalt egy ember egy belgrádi robbanásban

Orbán téved, nem azért oltanak előbb a britek, mert kiléptek az EU-ból

Orbán téved, nem azért oltanak előbb a britek, mert kiléptek az EU-ból