szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem ilyen példát akarok mutatni a fiamnak – írta a zenész.

Justin Timberlake az Instagramon kért bocsánatot a feleségétől, miután kéz a kézben fotózták le egyik kolléganőjével - írja a BBC.
"Néhány héttel ezelőtt rosszul ítéltem meg egy helyzetet" - kezdi a bejegyzést az énekes. "Túl sokat ittam és megbántam a viselkedésemet. Jobban kellett volna tudnom."
A 38 éves Timberlake úgy folytatja: tisztázzuk, semmi nem történt köztem és Alisha Wainwright között.

Justin Timberlake az Instagramon kért bocsánatot a feleségétől, miután kéz a kézben fotózták le egyik kolléganőjével – írja a BBC.

"Néhány héttel ezelőtt rosszul ítéltem meg egy helyzetet – kezdi a bejegyzést az énekes. – Túl sokat ittam, és megbántam a viselkedésemet. Jobban kellett volna tudnom."

A 38 éves Timberlake úgy folytatja: "tisztázzuk, semmi nem történt köztem és Alisha Wainwright között".

A sztárt és kolléganőjét egy New Orleans-i bár erkélyén fotózták le novemberben. Wainwright és Timberlake a Palmer című filmet forgatták akkor, amelyben szerelmespárt alakítanak. "Amennyire csak tudok, tartózkodok a pletykáktól, de a családom miatt fontosnak tartom, hogy kezeljem a mostani helyzetet, hiszen az sértő azok számára, akiket szeretek. Nem ilyen példát szeretnék mutatni a fiamnak" – tette hozzá.

Timberlake 2012-ben vette feleségül a 37 éves Jessica Bielt, és egy négyéves fiút nevelnek közösen, Silast.

"Bocsánatot kérek a feleségemtől és a családomtól, amiért ilyen zavarba ejtő helyzetbe hoztam őket, arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek" – írta.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!