szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezúttal ketten együtt bírálták a brit sajtót.

Cambridge és Sussex hercege, azaz Vilmos és Harry közös nyilatkozatot adott ki azok után, hogy a brit sajtóban kezdtek elvadulni a találgatások kettejük viszonyáról. Noha a közleményben nem utaltak egy konkrét cikkre, feltehetően azt az értesülést akarták korrigálni, miszerint Meghan Markle „úgy érzi”, hogy kiszorítják őket a Windsor családból, részben Vilmos bullyingnak minősülő viselkedése miatt.

A hercegek a nyilatkozatot aznap adták ki, amikor Erzsébet királynő válságtanácskozáson fogadja Sandringhamben Károly herceget, Vilmost és Harryt a Sussexék elszakadási kísérlete miatt. Ebben azt írják, hogy a világos cáfolat ellenére egy brit lap leközölte azt a cikket, amelyben Sussex és Cambridge hercegének a kapcsolatáról spekulál. Egy olyan testvérpárnak, amelynek a tagjai különösen fontosnak tartják a mentális egészség témáját, sértőnek és potenciálisan károsnak tartják a gyűlölködő nyelvezetet.

A kapcsolatuk helyzetéről ugyanakkor nem árultak el részleteket.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Élet+Stílus

Harry és Meghan: ez a szakítás lesz a végső?

A feszültség, aminek eddig csak jelei voltak a királyi családon belül, most már nyilvánvaló: Harry herceg és Meghan Markle a jövőben visszalépnek uralkodói családban rájuk háruló kötelezettségektől, és dolgozni fognak. Az viszont még nem világos, hogy mennyire lesz működőképes az új hibrid modell, amellyel a Sussexék próbálkoznak, hogy szabaduljanak a királyi kötelékekből. Mint ahogyan az sem, hogy mihez kezd ezzel a problémával a monarchia.