szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A fitneszguru újabb Facebook-videóval jelentkezett hétfő este, hogy reagáljon korábbi kirohanására.

A korábbi nagy port kavart felvételére reagálva egy újabb live videót indított hétfő este Schobert Norbi, aki korábban azt mondta, a házasságot a nők teszik tönkre, mert nem fogynak le szülés után.

A fitnuszguru hétfői videóját azzal kezdte, hogy "nagyon sokan írtak neki nagyon csúnyákat" az elmondottak miatt, amit nem ért, ő ugyanis, nem a duci nők ellen indított támadást.

Schobert ezután levezette, hogyan romlanak meg szerinte a házasságok: a férfiak, mondta, nem tudják tolerálni, ha a feleség néhány év után 90-100 kilósra hízik, pláne, ha a nő előtte vékony volt.

A fitneszguru szerint ez fordítva is igaz: ha egy duci nő a házassága alatt lefogy, egy másik nővé válik, amit nem biztos, hogy tolerálni tud a férj. Schobert szerint a változással nem csak a test és a külső alakul át.

A videóban elhangzott, Schobert vitaindítás céljából készítette a korábbi felvételt, mert az elhízás Magyarországon tömegbetegség. "Miért csináltam ezt a posztot tegnap? Azért csináltam, mert szerettem volna ledobni a kommunikációs atombombát" – fogalmazott.

A videó alatt közben rengeteg hozzászólás született, valaki azt írta, ezt nem fogja kimagyarázni. Schobert erre reagálva azt mondta: a felvételt nem magyarázkodás céljával készíti, és nem akar bocsánatot kérni. A véleményét fenntartja, folytatta, mert az elhangzottak nem az elhízottak ellen, hanem értük szóltak – magyarázkodott mégis Schobert.

A vége felé aztán olyanok is elhangzanak, hogy Schobert szerint hiba a ducit ducinak nevezni, mert az elhízást máshogy nevezik, így hát ne is becézzük.

A videót alább lehet megnézni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jövő héttől hatféle koronavírus elleni vakcina lesz elérhető Magyarországon

Jövő héttől hatféle koronavírus elleni vakcina lesz elérhető Magyarországon

Tovább használhatják a rakpartot hétvégenként a gyalogosok és a kerékpárosok

Tovább használhatják a rakpartot hétvégenként a gyalogosok és a kerékpárosok

Óvatos a Microsoft, csak szeptemberre tervezi a „nagy nyitást”

Óvatos a Microsoft, csak szeptemberre tervezi a „nagy nyitást”