szerző:
hvg.hu

Újra megszólalt férje ügyében Rubint Réka. Elkeseredett posztban írta le, mennyi gyalázkodó kommentet kapott a családja.

Schobert Norbert a minap beszélt arról, hogy a nők a felelősek a házasságok felbomlásáért, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le. A kijelentés hatalmas port vert. (A jelenséget a Schobert Norbert és a nők című cikkben értelmeztük.) Felesége kiállt már férje mellett, most az Instagram-oldalán írt hosszú bejegyzést. Posztjában megismétli, hogy férjének az ügyben az az egy hibája volt, hogy nem kommunikált jól. „De nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is!”

A poszt megírására Rubint Rékát az „a gyalázkodó, gyűlölettel teli, személyeskedő, valótlanságokat állító mocsok olvasása” sarkallta, ami a Facebook- és Instagram-oldalát elöntötte.

„Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmány, emberhez nem méltó módon, ok nélkül bántanak!” Az döbbentette meg, hogy gyermekeiket nevelő szülők, nagyszülők és embertársaik kommentelnek. „A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisítő, megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozódás a gyermekeink és a személyem irányába, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni!”

Szerinte a férjének van egy véleménye, amelynek kifejtésével belenyúlt a nyílt sebbe. „Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. … Tudjátok rengeteg ilyen 'nyílt seb' tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni róla. Vagy ha mer, akkor így jár! Tudom-tudom!

A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna ... de a tényeken nem változtat.

Sajnos, rengeteg széthullott család van ... Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét ... és nagyon sok esetben a probléma gyökere az, amiről Norbi beszélt! Nem a várandós és most szült nőkre kiélezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1 szóba. Nagyon sajnálom, hogy elsiklott a kommunikáció, én sokkal finomabban és másként motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a 'seb' rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást!” – írja Rubint Réka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy îrjak-e ... ?! Az elmúlt napok megadtàk a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáròl, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és nèha nyers! Sokszor nem jòl kommunikàl, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbàntani. Szîv-lèlek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! Nem bizonygatom, îgy èrzem tiszta szívemből! Nem vagyok ràszorulva sem rà, sem a pènzére ... még mielőtt ismét jönne a “hát persze, nèlküle egy senki lennèl” duma. És nem vagyok rákènyszerítve semmire! Aki ISMER! pontosan tudja, hogy vilàg életemben a saját làbamon álltam, rengeteget dolgoztam ès dolgozom a mai napig! 23éve ugyan ezzel a súllyal, ugyan ezzel az alkattal, s uram bocsá a munkànak köszönhetően -mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár!- izmosabban tolom az ipart! Nem “Norbi kènyszerít”, ahogy a sok ostoba, eszetlen kàntálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkàm! A fodrásznőt sem a férje kényszerîti a hajvágásra és a pèk sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is! A poszt megírására az a gyalázkodò, gyűlölettel teli, szemèlyeskedő, valótlanságokat állítò mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte. Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmàny, emberhez nem méltò mòdon, ok nélkül bàntanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a vélemènyüket, tartsák magukban! Norbinak volt/van egy vèlemènye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az orszàg felordított !Az is, akit nem èrintett. Vagy mègis?! Mert ha nekem nem ingem, nem veszem magamra! /folytatás kommentben/

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Vándor Éva Élet+Stílus

Schobert Norbert és a nők

Schobert Norbert egy nagyon is élő és valóságos közeg terméke, ezért hiába a felháborodás, tulajdonképpen nincs a megnyilvánulásaiban semmi meglepő. Megnéztük, hogyan tükröződik a mondataiban a társadalom, amelyben élünk.

Bemondta a SpaceX, mikor viszik az űrbe az első turistákat

Bemondta a SpaceX, mikor viszik az űrbe az első turistákat

Szeretettel a Vajdaságból: Így focizik a Fidesz legjobb szerbiai tanítványa

Szeretettel a Vajdaságból: Így focizik a Fidesz legjobb szerbiai tanítványa

Vajna Tímea talpig szőrben, Hargitai Bea egyenesen az űrből – a TV2 vagy az RTL Klub maszkos őrültsége jobb?

Vajna Tímea talpig szőrben, Hargitai Bea egyenesen az űrből – a TV2 vagy az RTL Klub maszkos őrültsége jobb?

Lackfi János beköszönt a nők méhébe

Lackfi János beköszönt a nők méhébe

Donald Trumppal tárgyalt Orbán Viktor

Donald Trumppal tárgyalt Orbán Viktor

Kihajtották a 307 km/h-s maximumot a Mercedes-AMG E63 S-ből – videó

Kihajtották a 307 km/h-s maximumot a Mercedes-AMG E63 S-ből – videó