szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra megszólalt férje ügyében Rubint Réka. Elkeseredett posztban írta le, mennyi gyalázkodó kommentet kapott a családja.

Schobert Norbert a minap beszélt arról, hogy a nők a felelősek a házasságok felbomlásáért, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le. A kijelentés hatalmas port vert. (A jelenséget a Schobert Norbert és a nők című cikkben értelmeztük.) Felesége kiállt már férje mellett, most az Instagram-oldalán írt hosszú bejegyzést. Posztjában megismétli, hogy férjének az ügyben az az egy hibája volt, hogy nem kommunikált jól. „De nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is!”

A poszt megírására Rubint Rékát az „a gyalázkodó, gyűlölettel teli, személyeskedő, valótlanságokat állító mocsok olvasása” sarkallta, ami a Facebook- és Instagram-oldalát elöntötte.

„Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmány, emberhez nem méltó módon, ok nélkül bántanak!” Az döbbentette meg, hogy gyermekeiket nevelő szülők, nagyszülők és embertársaik kommentelnek. „A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisítő, megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozódás a gyermekeink és a személyem irányába, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni!”

Szerinte a férjének van egy véleménye, amelynek kifejtésével belenyúlt a nyílt sebbe. „Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. … Tudjátok rengeteg ilyen 'nyílt seb' tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni róla. Vagy ha mer, akkor így jár! Tudom-tudom!

A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna ... de a tényeken nem változtat.

Sajnos, rengeteg széthullott család van ... Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét ... és nagyon sok esetben a probléma gyökere az, amiről Norbi beszélt! Nem a várandós és most szült nőkre kiélezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1 szóba. Nagyon sajnálom, hogy elsiklott a kommunikáció, én sokkal finomabban és másként motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a 'seb' rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást!” – írja Rubint Réka.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy îrjak-e ... ?! Az elmúlt napok megadtàk a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáròl, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és nèha nyers! Sokszor nem jòl kommunikàl, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbàntani. Szîv-lèlek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! Nem bizonygatom, îgy èrzem tiszta szívemből! Nem vagyok ràszorulva sem rà, sem a pènzére ... még mielőtt ismét jönne a “hát persze, nèlküle egy senki lennèl” duma. És nem vagyok rákènyszerítve semmire! Aki ISMER! pontosan tudja, hogy vilàg életemben a saját làbamon álltam, rengeteget dolgoztam ès dolgozom a mai napig! 23éve ugyan ezzel a súllyal, ugyan ezzel az alkattal, s uram bocsá a munkànak köszönhetően -mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár!- izmosabban tolom az ipart! Nem “Norbi kènyszerít”, ahogy a sok ostoba, eszetlen kàntálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkàm! A fodrásznőt sem a férje kényszerîti a hajvágásra és a pèk sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is! A poszt megírására az a gyalázkodò, gyűlölettel teli, szemèlyeskedő, valótlanságokat állítò mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte. Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmàny, emberhez nem méltò mòdon, ok nélkül bàntanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a vélemènyüket, tartsák magukban! Norbinak volt/van egy vèlemènye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az orszàg felordított !Az is, akit nem èrintett. Vagy mègis?! Mert ha nekem nem ingem, nem veszem magamra! /folytatás kommentben/

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vándor Éva Élet+Stílus

Schobert Norbert és a nők

Schobert Norbert egy nagyon is élő és valóságos közeg terméke, ezért hiába a felháborodás, tulajdonképpen nincs a megnyilvánulásaiban semmi meglepő. Megnéztük, hogyan tükröződik a mondataiban a társadalom, amelyben élünk.

Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász

Elhunyt a tévétornából jól ismert Bérczi István tornász