szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár a sokáig titkos kapcsolatról rég értesülést szerzett a sajtó, azt Clinton még nem mondta el, mi vette rá, hogy megcsalja feleségét. Most ez is megtörtént.

Bill Clinton elnöksége alatt komoly botrány rázta meg az Egyesült Államokat, hiszen több évig tartó titkolózás után a néhai elnök is megerősítette: megcsalta feleségét, Hillary Clintont.

A The Daily Beast most új részleteket közölt a románcról, miután a feleség életéről a Hulu dokumentumfilmet készített, ebben pedig a korábbi USA-elnök is feltűnik, hogy megossza, amit még nem közölt. Azt, hogy mi vette rá, hogy félrelépjen Monica Lewinskyvel.

Clinton szerint az elnöksége valóságos bokszmeccshez hasonlított, ami elképesztő terhet rakott rá, ezt a súlyt pedig egyedül kellett cipelnie. Clinton azt is megosztotta, hogy örökös félelem és szorongás gyötörte, ám a fiatal gyakornoknő ki tudta zökkenteni ebből az állapotból.

Ez vezetett végül kettejük bujálkodásához is.

A volt elnök fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a történtek óta eltelt több mint 20 év alatt rengeteget változott. Clinton azt mondta, amikor bevallotta az incidenst nejének, nem tudott, és nem is akart védekezni semmivel, mert tisztában volt vele, hogy megbocsáthatatlan dolgot tett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hadházy hiába kérdezte meg Müllertől, hogy hány koronavírusost ápolnak egyes kórházakban

Hadházy hiába kérdezte meg Müllertől, hogy hány koronavírusost ápolnak egyes kórházakban

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Ahol minden eldőlhet: így áll Trump és Biden a frontállamokban

Bidennek sztráda, Trumpnak ösvény vezet a Fehér Házig

Bidennek sztráda, Trumpnak ösvény vezet a Fehér Házig