szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A koronavírus-járvány miatt ideiglenesen csak online lehet segítséget kérni.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Átmenetileg nem tud új betegeket fogadni a Nyírő Gyula Kórház Addiktológiai Osztálya – írta közleményében az intézmény. Az interneten keresztül viszont tudnak segíteni a szakemberek.

"Az új kihívásokkal járó időszakban sem szeretnénk magukra hagyni volt klienseinket, és a potenciális új páciensek, valamint a hozzátartozóik dolgát is szeretnénk megkönnyíteni a felépülés megkezdésében.

Ennek érdekében osztályunk dolgozói ezentúl online segítenek a felépüléssel és visszaeséssel kapcsolatos kérdésekben és elakadásokban"

– írták.

A közlemény szerint rosszullét esetén a +36 1 452 9460-as vagy +36 1 236 0787-es telefonszámon lehet elérni a Nyírő Gyula OPAI Drogambulanciáját hétfőtől csütörtökig 9.00-12.00 óra között.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

A Nyírő Gyula Kórházban lesz az új Lipót

A Nyírő új igazgatója korszerű elmeosztályt tervez, ahol 350 plusz 90 ágy áll majd rendelkezésre. A 2007-ben bezárt OPNI 840 ággyal működött. A Nyírő Gyula Kórházban megmarad a többi osztály is - nyugtatta a kedélyeket a főigazgató.