szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mindenki előtt megnyílnak a tábor kapui.

A vírus okozta nehézségekkel sokaknak szembe kell nézni, de azok a gyerekek, akik valamilyen súlyos betegséggel küzdenek, most még inkább kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. A Bátor Tábor – amely a játék és a nevetés élményén keresztül segíti a gyerekek gyógyulását – most nem tarthatja meg a táborokat, de fejlesztettek egy digitális tábort.

A Bátor Tábor évente több mint 3000 súlyosan, krónikusan beteg gyereknek és családtagjainak szervez élményterápiás programokat, hogy segítse őket a betegséggel való küzdelemben. Idén a tavaszi és a nyári programokat nem lehet megtartani, de a szervezők dolgoznak azon, hogy elvihessék a tábort a gyerekek és a családok otthonába, illetve hogy – 19 éve tapasztalatát, és – a gyógyító élményeket széles körben is megismertethessék az emberekkel.

A felnőtteknek szóló online, interaktív játék során a jelentkezők a különböző feladatok megoldásával „bejárhatják” a tábor területét, és megismerhetik azokat a helyszíneket, ahol minden évben közel ezer táborozójukat fogadják. A jelentkezésért befizetett összegből a tábor a beteg gyerekek online táborozásának költségeit fedezik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
124 millió forint a legdrágább, használt Audi RS6-os

124 millió forint a legdrágább, használt Audi RS6-os

A Fidesz párhuzamos államot teremt egy új hatóság képében

A Fidesz párhuzamos államot teremt egy új hatóság képében

A "magyar konzervativizmus gondolatát" terjeszti majd külföldön egy új magyar folyóirat

A "magyar konzervativizmus gondolatát" terjeszti majd külföldön egy új magyar folyóirat