szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Jól vannak, egyiküknek kicsinye is született a menhelyen.

Öt koalát telepítettek vissza egy Canberra melletti ausztrál nemzeti parkba. Ezeket az állatokat a bozóttüzek miatt mentették ki lakhelyükről.

Jed, Scully, Billa, Gulu és Yellow az Ausztrál Nemzeti Egyetem veszélyeztetett fajoknak fenntartott menhelyén vészelte át a katasztrófát.

Az őket kísérő kutatók szerint az állatok pontosan tudják, hol vannak, és teljesen jól érzik magukat. Egyiküknek kicsinye is született, de még minden idejét az erszényben tölti, majd csak pár hónap múlva kezdi kidugni a fejét.

Az ausztrál természetvédők folyamatosan dolgoznak a tűzkárok helyreállításán, és a kimentett állatok visszatelepítésén. A tűz súlyos pusztítást végzett, de az eddigi tapasztalatok biztatóak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot

Megvette, majd átnevezte a Disney a 20th Century Foxot

Novemberben jöhet a nyugdíjkorrekció

Novemberben jöhet a nyugdíjkorrekció

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét

Libanon éveken át puskaporos hordón élte az életét