szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyiküknek sem volt jogosítványa, de mindketten ittak, s így ültek be az autóba. Utána pedig magyarázkodtak – rövid rendőrségi történet egy daruszentmiklósi és egy dunaegyházi fiatalemberről.

A dunaföldvári rendőrök még tavaly decemberben a késő esti órákban ellenőriztek egy autót és annak utasait. Kiderült, hogy a kocsi sofőrje, egy 27 éves daruszentmiklósi férfi ittas volt, sőt jogosítvánnyal sem rendelkezett. Az autó utasa, egy 21 éves dunaegyházi lakos, aki a jármű tulajdonosa volt, tudott arról, hogy ismerőse a vezetés megkezdése előtt alkoholt ivott.

Az autó 21 éves tulajdonosát, járművezetés tiltott átengedése vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A fiatal azzal védekezett a rendőrségen, hogy azért engedte meg barátjának, hogy ittasan vezessen, mert neki nincsen jogosítványa, és félt, ha ő vezet, akkor megbüntethetik. A magyarázat nem hatotta meg a rendőröket, akik mindkettőjüket feljelentették engedély nélküli vezetés miatt is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az már biztos, hogyan készen van a Microsoft Surface Duo telefon

Az már biztos, hogyan készen van a Microsoft Surface Duo telefon

Meghalt Reigl Judit festőművész

Meghalt Reigl Judit festőművész

Már több mint tízmilliárdszor telepítették ezt az androidos appot

Már több mint tízmilliárdszor telepítették ezt az androidos appot