szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Los Angeles-i seriff munkatársait pereli, amiért személyes használatra készítettek fotókat a férje és a lánya helikopter-balesetének a helyszínén.

Vanessa Bryant azt állítja, komoly érzelmi megpróbáltatásokat okoztak neki a Los Angeles-i seriff munkatársai azzal, hogy a férje és lánya, Kobe és Gianna Bryant halálos helikopter-balesetének a helyszínén saját maguknak készítettek fotókat. A NBA-sztár felesége emiatt pert indított.

A bírósági dokumentumok szerint legalább nyolcan vették elő a saját mobiltelefonjaikat a baleset helyszínén, majd fotókat készítettek a halott gyerekekről, szülőkről és edzőkről. A képeket saját használatra készítették, és mutogatták is a kollégáiknak és ismerőseiknek. Vanessa Bryant ügyvédje szerint a seriff egyik helyettese még arra is felhasználta a képeket, hogy levegyen a lábáról egy nőt egy bárban. A pultos jelentette az esetet a seriffnél.

Gianna Bryant és Kobe Bryant előtt tisztelegnek
©

A január 26-ai helikopter-baleset kilenc halálos áldozata között volt Kobe Bryant és a 13 éves Gianna Bryant. Vanessa Bryant – amellett, hogy rossz érzéssel tölti el, hogy idegenek bámulják a halott férjét és lányát – attól is tart, hogy a gyerekei egyszer az interneten bukkanak rá a szörnyű képekre.

A perben Alex Villanueva seriffet azzal vádolják, hogy megpróbálta eltussolni az ügyet azzal, hogy megkérte a munkatársait, töröljék a képeket a telefonjaikról. A seriffet azzal is vádolják, hogy az információt nem osztotta meg a gyászoló családokkal, akik így a sajtóból értesültek a történtekről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre biztosabb: a képernyő alatt térhet vissza az iPhone-okba a Touch ID

Egyre biztosabb: a képernyő alatt térhet vissza az iPhone-okba a Touch ID

Bartók-darab nevét vette fel az Alapjogvédő Iroda

Bartók-darab nevét vette fel az Alapjogvédő Iroda

Csillagporos emlékek, bűnök és vétkek Woody Allen új önéletrajzában

Csillagporos emlékek, bűnök és vétkek Woody Allen új önéletrajzában