szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A megváltott jegyek érvényesek maradnak az új időpontokra.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A tegnap éjfél előtt megjelent kormányrendelet értelmében az A38 Hajó sem fogadhat közönséget határozatlan ideig. A Facebookon adtak ki közleményt ezzel kapcsolatban.

Mint írják, „az első és legfontosabb mindenki biztonsága és egészségének védelme, a koronavírus terjedésének meggátolása mindannyiunk közös érdeke. Az aktuális, érintett programjainkat illetően egyeztetünk a szervezőkkel, nagy erőkkel dolgozunk az új dátumokon. A már megváltott jegyek érvényesek maradnak az előadók későbbi fellépéseire. Ahol a programok átszervezését nem tudjuk megoldani, elindítjuk a jegyvisszaváltási folyamatot.”

Elmarad többek között az Esti Kornél, a Punnany Massif mellett a legendás brit zenekar, a New Modell Army fellépése, ez utóbbinak viszont már van is új időpontja is: 2021. október 28-án pótolják a koncertet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ne próbálja ki otthon, mi történik, ha bemondja az iPhone-nak, hogy 14

Ne próbálja ki otthon, mi történik, ha bemondja az iPhone-nak, hogy 14

Hamis a sümegi szakellátó vezetőjének érettségije, a fideszes polgármester erre megduplázta a fizetését

Hamis a sümegi szakellátó vezetőjének érettségije, a fideszes polgármester erre megduplázta a fizetését

A Szuperligában a focimeccseket is lerövidíthetik, ha úgy kívánják a nézők

A Szuperligában a focimeccseket is lerövidíthetik, ha úgy kívánják a nézők