szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Wanda Dench férje idén halt meg koronavírus-fertőzésben, ezért különösen fontos volt számára, hogy Jamal Hinton idén is meglátogassa.

Az arizonai Phoenixben élő Jamal Hinton 2016-ban üzenetet kapott egy ismeretlentől, aki meghívta őt hálaadási vacsorára.

A BBC beszámolója szerint az akkor 17 éves fiú visszakérdezett, hogy ki a rejtélyes invitáló, és azt a választ kapta, hogy a nagymamája. Hinton gyanút fogott, ezért képet kért a feladótól és elküldte a sajátját is.

Ekkor derült ki, hogy tévedésről van szó. Mivel azonban az üzenet feladója, Wanda Dench állni akarta a szavát, fenntartotta a meghívást. A fiúnak nem volt kivel ünnepelnie akkor, ezért elutazott az arizonai Mesába, hogy együtt vacsorázzanak.

Az ünnep olyan jól sikerült, hogy azóta, azaz már öt éve együtt töltik a hálaadási vacsorát.

Az idei meghívás azért is volt különösen fontos Wanda Dench számára, mert most ő is egyedül tölti a hálaadást, mivel a férje nemrég halt meg koronavírus-fertőzésben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Élet+Stílus

Tévedésből hazavitt a családnak egy medvét

Egy kínai család két évvel ezelőtt befogadott egy kölyköt, állításuk szerint azt hitték, hogy a kis állat egy tibeti masztiff. Aztán csodálkoztak, hogy a kutya szeret két lábra állni, és ládaszámra eszi a gyümölcsöt. Kiderült, hogy a tibeti masztiff valójában egy örvös medvebocs.

Megmenekült az olasz kormány

Megmenekült az olasz kormány

Vlagyimir Putyin –20 fokban merült jéghideg vízbe

Vlagyimir Putyin –20 fokban merült jéghideg vízbe

Soros György az EU helyett most a tagállamoknak javasolja az örökkötvényt

Soros György az EU helyett most a tagállamoknak javasolja az örökkötvényt