szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ebben valószínűleg mindenki egyetért.

Videóban búcsúzott Melania Trump az amerikaiaktól: a beszédben azt mondja, élete legnagyobb megtiszteltetése, hogy First Ladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat. "Az elmúlt négy év felejthetetlen volt" - tette hozzá.
Most, hogy búcsúznak, Melania Trump azokra az emberekre gondol, akiket a szívébe zárt, azokra a hihetetetlen történetekre, amelyek a szeretetről, a hazafiságról, és az elszántságról szóltak.

Videóban búcsúzott Melania Trump az amerikaiaktól: a beszédben azt mondta, élete legnagyobb megtiszteltetése, hogy first ladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat.

Az elmúlt négy év felejthetetlen volt

– tette hozzá.

A távozó first lady elmondta, most, hogy búcsúznak a Fehér Háztól, azokra az emberekre gondol, akiket a szívébe zárt, azokra a hihetetlen történetekre, amelyek a szeretetről, a hazafiságról, és az elszántságról szóltak, majd néhány emléket is felidézett.

Melania Trump ezek után köszönetet mondott a koronavírus-járvány élvonalában harcolóknak, az ápolóknak, orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak, a gyárakban dolgozóknak, a kamionsofőröknek, és mindenkinek, aki azért dolgozik, hogy életeket mentsen meg.

A first lady szót ejtett a 2018-ban elindított kezdeményezéséről, a „Be Bestről” is, amely legfőképpen a gyermekek jólétével, az internetes zaklatással és az opioid fájdalomcsillapítókkal való visszaélés problémájával foglalkozott. Beszédében elmondta, azért indította el a kampányt, hogy az amerikaiak a lehető legtöbbet megtegyék a következő generációkért, és most is arra kérte őket, hogy legyenek a kezdeményezés „nagykövetei”: összpontosítsanak arra, ami összeköti őket, emelkedjenek felül azon, ami megosztja őket, válasszák mindig a szeretetet a gyűlölet helyett, az erőszak helyett a békét. A rövid búcsúbeszédben ugyanakkor nem esett szó arról az erőszakról, amellyel a férje, Donald Trump hívei rohamozták meg a Capitoliumot.

Melania Trump hozzátette, nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetné, mennyire hálás azért, hogy first ladyként szolgálhatta az Egyesült Államokat: „örökké a szívemben lesztek” – mondta.

Nemrég derült ki, hogy január 20-án reggel Donald és Melania Trump anélkül hagyja el a Fehér Házat, hogy fogadná az érkező elnököt és first ladyt, Joe és Jill Bident. Úgy tűnik, megszakad az a hagyomány is, hogy a leköszönő first lady körbevezeti az érkező elnöki családot a Fehér Házban.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Belefér a világon fellelhető összes Covid–19-vírus egyetlen kólásdobozba?

Belefér a világon fellelhető összes Covid–19-vírus egyetlen kólásdobozba?

Csak most derült ki, hogy a Perseverance-nek “tetoválása” is van, nem akármit ábrázol

Csak most derült ki, hogy a Perseverance-nek “tetoválása” is van, nem akármit ábrázol

Más csatlakozót képzelt el az iPhone-okra az Apple

Más csatlakozót képzelt el az iPhone-okra az Apple