szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A volt elnök unokahúga szerint Donald Trump felmérhetetlen károkat okozott az Egyesült Államoknak az elmúlt négy évben.

Mary Trumpnak eddig is kényelmetlen volt a családneve, most viszont a Telegraphnak már arról beszélt, hogy kész nevet változtatni, csak hogy eltávolodjon a nagybátyjától. A klinikai pszichológus Mary Trump a névhez fűződő negatív konnotációk miatt aggódik.

Nem ez az első alkalom azonban, hogy megpróbál eltávolodni a nagybátyjától. Ennek legerőteljesebben a tavaly megjelent memoárjában adott hangot, amelyben „nárcisztikus szörnyetegnek” nevezte a nagybátyját. A Capitolium ostroma után pedig felszólalt a volt elnök elleni impeachment eljárás érdekében.

Egy nárcisztikus szörnyeteg törékeny egóval - Donald Trump unokahúga kiszórta a családi titkokat

Mary Trump kegyetlen és ijesztő memoárban fejti fel azokat a családi mintákat, amelyek megteremtették a nagybátyját, Donald Trumpot. Az Egyesült Államok épp újraválasztásért kampányoló elnökének az unokahúga hazafias küldetésnek tekinti, hogy megbuktassa „Donaldot", és ehhez attól sem riad vissza, hogy a rejtegetni való titkokat kiteregesse.

Mary Trump szerint a nagybátyja felfoghatatlan és helyrehozhatatlan károkat okozott az Egyesült Államoknak. Szerinte Donald Trump képtelen a változásra vagy arra, hogy megértse a ragaszkodást és az intimitást, vagy egészséges kapcsolatot létesítsen.

Mary Trump a volt elnök bátyjának, az 1982-ben 42 éves korában elhunyt Fred Trump Jr-nak a lánya.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb trófeákat szerez a Fidesz a kultúrában

Újabb trófeákat szerez a Fidesz a kultúrában

A kínaiak állítják, egy új vakcinájuk kétéves védettséget ad a koronavírussal szemben

A kínaiak állítják, egy új vakcinájuk kétéves védettséget ad a koronavírussal szemben

Magyarországon is elindítja külső tényellenőrző programját a Facebook

Magyarországon is elindítja külső tényellenőrző programját a Facebook