szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Csak egy igazolványt kell felmutatni, és lehet is vinni a 21 darabos csomagot.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A Kingpin képregénybolt szeretne felajánlani egy-egy közel 40.000 Ft értékű képregénycsomagot a boltunkba ellátogató egészségügyi dolgozóknak

– jelentette be az üzlet a Facebook-oldalán pénteken. Az akció a készlet erejéig tart.

A 21 darabos csomaghoz egészségügyis igazolvány bemutatásával lehet hozzájutni nyitvatartási időben. A bolt azt írta, hogy ezzel szeretnének hozzájárulni az egészségügyis dolgozók kitartó és lelkiismeretes munkájához ebben a nehéz helyzetben. Nem ez az első ilyen akció, az egészségügyben dolgozókat többen támogatják, jellemzően meleg étellel.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!