szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A felvidéki Agg Attila Ross ikonikus mozdulatával szerepelt a Jóbarátok: Újra együttben.

Mint írtuk, a Jóbarátok különkiadása a rajongók legvadabb álmait is teljesítette, az adásban ráadásul feltűnt egy magyar szereplő is.

Öt rajongót válogattak be a show-ba, ahol elmondhatták az érzéseiket, gondolataikat a Jóbarátokról. A Lévai vár előtt a felvidéki Agg Attila azoknak üzent, akik nem szeretik a sorozatot: összeütötte a két öklét, felidézve a sorozatból azt a kézmozdulatot, amelyet Ross talált ki a középső ujjal való bemutatás helyett. A hirado.hu-nak azt is elárulta, hogy tudta meg, hogy bekerült a showba.

„Május 27-én reggel kaptam egy e-mailt a készítőktől, hogy benne leszek a műsorban és kérik, hogy ezt addig tartsam titokban, míg le nem adják az új Jóbarátokat. Ezt a kisvideót tavaly forgattam, nem került be teljes hosszában, de azt mondják az a pár másodperc, amit láthattak a nézők, igazán viccesre sikerült. Amikor lement az HBO-n, akkor a világ másik feléből, Kínából írt rám Ross – igen, a név nem véletlen – barátom, hogy tényleg engem lát-e vagy káprázik a szeme...én is alig akartam elhinni” – mondta Attila, akit másfél éve kerestek meg először a készítők, mert látták, hogy aktív tagja a legnépszerűbb Jóbarátok Facebook-csoportoknak és igazi „hardcore” rajongó. Több egyeztetés előzte meg a kisvideót és nagyon örültek annak, hogy egy különleges helyszín, a Lévai vár előtt készült a felvétel.

©

Attilának egyébként nagyon tetszett a Jóbarátok különkiadása, megkönnyezte, hogy 17 év után láthatta a főszereplőket. „És az, hogy még én is szerepelhetek benne, sosem gondoltam! Nagyon jó érzés, hisz 20 éve szeretem a sorozatot” – mesélte Attila, aki még New Yorkba is ellátogatott, és megnézte a sorozat ikonikus helyszíneit.

Attila szerint a Jóbarátok „nem tolakodva, de képes a mindennapjaink részévé válni… mindig képes lesz elszakítani a gondoktól a legrosszabb, legszomorúbb időszakokban is”.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Czeglédi Fanni – Kovács Bálint Élet+Stílus

A Jóbarátok-film a rajongók legvadabb álmait is teljesíti

Tizenhét év kellett ahhoz, hogy a kedvenc barátaink visszatérjenek abba a lila falú New York-i lakásba, ahol tíz év alatt a fél világ családjává váltak. Megérte várni a találkozásra: a legtöbb reunionnal ellentétben a Jóbarátok-film egy igazi sírós-nevetős élmény, és még keserű szájízt sem hagy maga után.