Kösz, jól #2:
 

Kösz, jól #2: "A baktériumainkat etetjük és ők etetnek minket"

Mi az a mikrobiom és mi a kapcsolata az egészségünkkel? Miért kell ezzel foglalkozni? Miért jó ötlet a koplalás és miért kulcsélelmiszer a nyers zöldség? Legyen-e dietetikusunk? Ezekről a kérdésekről beszélgettünk Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal és Dr. Tkacsik Márta elméleti matematikussal, a Patikakert Ökogazdaság alapítójával.

hvg.hu hvg.hu














Esther Perel: Soha nem volt még ennyi ismerősünk, mégis magányosabbak vagyunk, mint valaha
 

Esther Perel: Soha nem volt még ennyi ismerősünk, mégis magányosabbak vagyunk, mint valaha

Először járt Magyarországon Esther Perel pszichoterapeuta, aki tabukat döntögető könyveivel és podcastsorozatával a hosszú távú kapcsolatokat, az erotikát és a megcsalást is merészen új megvilágításba helyezte. A milliók által követett Perel figyelme ezúttal az „appkultúrára” és a modern elmagányosodásra irányult. Hogyan sorvasztják el nemcsak a kapcsolatainkat, de a szociális készségeinket is az algoritmusok?