Tetszett a cikk?

Magyar rendszergazdára talált egy új spanyol autómosási koncepció, mely alapja, hogy víz használata nélkül tisztítja az autót. Először Győrben lehet majd ilyen autómosóval találkozni három vállalkozónak köszönhetően.

A spanyolok által kifejlesztett, autómosáshoz használt szer környezetbarát és feleslegessé teszi a víz használatát. A tisztítási folyamat egyszerű: a szórófejes flakonból a felületre permetezik a szert, és a speciális mikroszálas kendőkkel letörölgetik azt. A kendő magába gyűjti a szennyeződést, és nem hagy hátra csak tiszta felületet. Egy autó letakarításához természetesen legalább 15-20 rongy szükséges, ám ezek mosógépben tisztíthatóak és újra felhasználhatóak.

A hazánkban és Európa nagyrészén még újnak számító koncepció magyar mesterjogát 3 győri vállalkozó vette meg, ezért a közeljövőben ott találkozhatunk a hálózat mozgó egységeivel, az egységesen fekete színű és a koncepció zöld emblémájával felmatricázott Toyota autókkal. Ezeket a mozgó egységeket felszerelték a
teljeskörű külső és belső tisztításhoz szükséges szerekkel és eszközökkel, így porszívó és egy kisebb létra is megtalálható bennük a kocsitetők tisztításához. A koncepció sajátossága a többi autómosó rendszerhez képest, hogy teljes mértékben mobilis, így akár megrendelésre  is el tudja látni a feladatát.

A magyar rendszergazdák ebben az évben további 10 egység megnyitását tervezik, a 2008-as évre szintén legalább 10 új Estelcar autó állhat a megrendelők rendelkezésére. A hazai rendszergazda még csak néhány napja írta alá a mester-szerződését, máris akadt egy igen komoly pécsi érdeklődő, aki a hálózatba való belépést tervezi. Rajta kívül több érdeklődőt tarthat számon a magyar Estelcar. A franchise jogot egyébként 50-100 ezer lakosonként kívánják értékesíteni a győri vállalkozók.

http:// www.dakexpo.hu

 

Szabadságvesztést kért az ügyészség a balatonakali nádirtókra

Szabadságvesztést kért az ügyészség a balatonakali nádirtókra

Kormánybarát kastélybirtokosok egymás közt: L. Simonék összehangolnak

Kormánybarát kastélybirtokosok egymás közt: L. Simonék összehangolnak

Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat

Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat